Αμυγδάλου με φρέσκο βούτυρο και αυγά
Πηγή Ω λιπαρών οξέων
Συστατικά: Αλεύρι σταρένιο*, φρέσκο βούτυρο*, φρέσκα αυγά*, μαργαρίνη*, ζάχαρη καστανή*, ανεπεξέργαστη* αμύγδαλα* ζάχαρη άχνη*.
Όπου* προϊόν βιολογικής γεωργίας
O φώσφορος συμβάλλει
• στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
• στη φυσιολογική λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών
• στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.
Το λινελαϊκό οξύ συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.