• Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας!

ΒΙΟΛΟΓΙΚA Μουστοκούλουρα

Μουστοκούλουρα

Xωρίς βούτυρο – αυγά

Συστατικά: Αλεύρι ολικής άλεσης μαλακό* αλεύρι σταρένιο* ζάχαρη καστανή ανεπεξέργαστη*,πετιμέζι*, γαρύφαλο* κανέλα*, ηλιέλαιο* μπέικιν*
σόδα.
Όπου* προϊόν βιολογικής γεωργίας
 

O φώσφορος συμβάλλει
• στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
• στη φυσιολογική λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών
• στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.

To μαγγάνιο συμβάλλει
• στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης
• στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
• στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών
• στο φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστου

Ο χαλκός συμβάλλει
• στη διατήρηση του φυσιολογικού συνδετικού ιστού
• στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
• στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
• στο φυσιολογικό χρωματισμό των μαλλιών
• στη φυσιολογική μεταφορά του σιδήρου μέσα στον οργανισμό
• στο φυσιολογικό χρωματισμό του δέρματος
• στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
• στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

Το λινελαϊκό οξύ συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.

Εικοσαπενταενοϊκό οξύ & εικοσιδυαεξαενοϊκό οξύ (ΕPA/DHA) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.