Μουστοκούλουρα
Xωρίς βούτυρο – αυγά
Συστατικά: Αλεύρι ολικής άλεσης μαλακό* αλεύρι σταρένιο* ζάχαρη καστανή ανεπεξέργαστη*,πετιμέζι*, γαρύφαλο* κανέλα*, ηλιέλαιο* μπέικιν*
σόδα.
Όπου* προϊόν βιολογικής γεωργίας
O φώσφορος συμβάλλει
• στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
• στη φυσιολογική λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών
• στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.
To μαγγάνιο συμβάλλει
• στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης
• στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
• στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών
• στο φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστου
Ο χαλκός συμβάλλει
• στη διατήρηση του φυσιολογικού συνδετικού ιστού
• στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
• στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος
• στο φυσιολογικό χρωματισμό των μαλλιών
• στη φυσιολογική μεταφορά του σιδήρου μέσα στον οργανισμό
• στο φυσιολογικό χρωματισμό του δέρματος
• στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
• στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
Το λινελαϊκό οξύ συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
Εικοσαπενταενοϊκό οξύ & εικοσιδυαεξαενοϊκό οξύ (ΕPA/DHA) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.