ΒΙΟΛΟΓΙΚA ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Αμυγδάλου
ΒΙΟΛΟΓΙΚA ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ Αμυγδάλου
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Αλεύρι σταρένιο*, φρέσκο βούτυρο
γάλακτος*, φρέσκα αυγά*, ζάχαρη καστανή ανεπεξέργαστη*, μαργαρίνη*, αμύγδαλο*,μπέικιν* σόδα.
Όπου* προϊόν βιολογικής γεωργίας.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
O φώσφορος συμβάλλει: στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.
O φώσφορος συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή
ενέργειας και στη φυσιολογική λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών.
Το μαγγάνιο συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
Το μαγγάνιο συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του συνδετικού ιστού και στη διατήρηση της φυσιολογικής καταστάσης των οστών.
Η βιταμίνη Ε συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.