ΒΙΟΛΟΓΙΚA Μουστοκούλουρα
ΒΙΟΛΟΓΙΚA Μουστοκούλουρα
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
ΒΙΟΛΟΓΙΚA Μουστοκούλουρα
Xωρίς βούτυρο – αυγά
Without butter, eggs
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: ΑΛΕΥΡΙ ολικής άλεσης μαλακό* αλεύρι
σταρένιο* ζάχαρη καστανή ανεπεξέργαστη*,
πετιμέζι*, γαρύφαλο* κανέλα*, ηλιέλαιο* μπέικιν*
σόδα.
Όπου* προϊόν βιολογικής γεωργίας.
ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΑΞΙΑ
O φώσφορος συμβάλλει
- στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας
- στη φυσιολογική λειτουργία των κυτταρικών μεμβρανών
- στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και των δοντιών.
To μαγγάνιο συμβάλλει:
- στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες, στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης.
- στη φυσιολογική́ λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή́ ενέργειας.
- στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών.
- στο φυσιολογικό́ σχηματισμό́ του συνδετικού́ ιστού.
Ο χαλκός συμβάλλει:
- στη διατήρηση του φυσιολογικού συνδετικού ιστού.
- στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.
- στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.
- στο φυσιολογικό χρωματισμό των μαλλιών.
- στη φυσιολογική μεταφορά του σιδήρου μέσα στον οργανισμό.
- στο φυσιολογικό χρωματισμό του δέρματος.
- στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.
- στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες.
Το λινελαϊκό οξύ συμβάλλει στη διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης στο αίμα.
Εικοσαπενταενοϊκό οξύ & εικοσιδυαεξαενοϊκό οξύ (ΕPA/DHA) συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία της καρδιάς.